Marie-Louise von Malmborg

Jag kommer ursprungligen från Stockholm. Sedan sommaren -99 bor jag på landsbygden i Ödeshögs kommun nära Omberg och Vättern. Jag är dock verksam på olika platser.

Jag är utbildad i massage och Rosenmetoden är Certifierad Rosenterapeut (sedan 1990),
Dipl. Dansledare och lärare i Helande cirkeldans/Helig dans,
Dipl. Symbolpedagog,
Exam. Församlingspedagog och
Dipl. Instruktör i Mindfulness.

 

I hela mitt vuxna liv har jag haft ett stort intresse för andlighet, existentiella frågor, helande, hälsa och sambandet mellan kropp och själ. Sedan unga år har jag praktiserat meditation i olika former, som en hjälp att öppna mig för den inre livskällan. Sång och dans har också varit med mig hela livet. Att regelbundet vandra i naturen är ett livsviktigt behov för mig, där fylls jag av kraft och påminns om att allt liv är sammanlänkat och att jag är en del i den stora skapelseväven. På senare år har även ett intresse för shamanism växt fram bland annat genom resor till Peru som har varit mycket inspirerande. 

 

I vårt innersta har vi alla ett rum där vi är hemma i oss själva, där vi kan vila och helas, där vi kan lyssna till vår innersta sanning. De redskap som kommit i min väg och som jag har valt att lära mig och utveckla i mitt liv, är olika vägar till att vara i kontakt med det inre rummet .

Välkommen att pröva någon eller flera av dessa redskap!

 


Du kan ändra denna text. Håll muspekaren över texte

Körsbärsträd i trädgården
Solnedgång vid Vättern