Marie-Louise von Malmborg

Jag kommer ursprungligen från Stockholm. Nu bor jag på landsbygden i Ödeshögs kommun nära Omberg och Vättern. Jag är dock verksam på olika platser.

Jag är bland annat utbildad i massage och Rosenmetoden är Certifierad Rosenterapeut (sedan 1990),
Diplomerad dansledare och lärare i Helande Cirkeldans/Dansmeditation
Diplomerad Symbolpedagog
Examinerad Församlingspedagog och
Diplomerad Instruktör i Mindfulness.

 

I hela mitt vuxna liv har jag haft ett stort intresse för andlighet, existentiella frågor, självkännedom, helande och sambandet mellan kropp och själ. Sedan unga år har jag praktiserat meditation i olika former, som en hjälp att öppna mig för den inre livskällan. Kreativa uttryck, särskilt sång och dans har också varit med mig hela livet. Att regelbundet vandra och vistas i naturen är ett livsviktigt behov för mig, där fylls jag av kraft och påminns om att allt liv är sammanlänkat och att jag är en del i den stora skapelseväven. På senare år har även ett intresse för shamanism växt fram bland annat genom resor till Peru som har varit mycket inspirerande. 

 

I vårt innersta har vi alla ett rum där vi är hemma i oss själva, där vi kan vila och helas, där vi kan lyssna till vår innersta sanning. De  redskap som kommit i min väg och som jag har valt att lära mig och utveckla i mitt liv, är olika vägar till att vara i kontakt med sitt inre och att finna en förankring i både kropp och själ.  

 


Du kan ändra denna text. Håll muspekaren över texte

Körsbärsträd i trädgården
Solnedgång vid Vättern